Proč tu nejsou žádné články? Protože jsou na linkedinu!

Strašně mě mrzí, že tu články nejsou. Opravdu. Všechny, opravdu všechny jsou na mém linkedin profilu. Dlouhé články i příspěvky. Příspěvky dávám na profil i několikrát do týdne. Vždy praktické a aktuální. Aktuálně hlavně o vyjednávání, ale také o nákupu i o prodeji.

Bohužel nemám již delší dobu kapacitu, abych dával články i sem. Brzy se to změní. na řešení již pracuji a během letních měsíců bude vše připraveno tak, aby od září byly všechny články i zde. Pro Vás co třeba nemáte linkedin profil.

Kdo ho máte zkuste se podívat sem www.linkedin.com/in/karel-otys. U příspěvků je často i rozsáhlá diskuse, který je mnohdy ještě inspirativnější než původní post. A to je důvod proč dávám aktuálně přednost publikaci na linkedin. Kvůli té možnosti diskuse a výměny názorů, možnosti okamžité interakce, zaslání zprávy. 

Přidejte se k mému profilu (sledování, spojení, zvoneček aádné moje příspěvky Vám neuniknou.

A pokud máte raději blog, tak od září už tu bude komplet.

Ze stejného důvodu zde nenaleznete přihlášení k newsletteru. Aktuálně ho nemám. Od září už se to snad podaří také zařídit. Ale zatím skutečně vššchny informace soustředím do svých příspěvků na linkedin.

Omlovám se za tento dočasný diskomfort a bryt to bude zase jako dříve. Přes prázdniny je méně tréninků, tak snad bude čas. 

Děkuji za pochopení a moc rád vás uvítám na savém linkedin profilu. Karel Otýs

www.linkedin.com/in/karel-otys